Schippers & Van Gucht

De Vervelende Bus

Ga mee met de Vervelende Bus, een filmisch en muzikaal spektakel waarin fantasie en tijd de hoofdrol spelen. Waarom duurt de ene minuut langer dan de andere? Wat zou jij doen als je de tijd even kon rekken? Staat de tijd dan stil? Of net niet… De Vervelende Bus is een ware belevenis voor de toeschouwer. Niet in de laatste plaats omdat de fantasierijke voorstelling zich letterlijk in een bus afspeelt! Een visueel zoekboek waarin alles draait om tijd, maar net zo goed vergeten kan worden. Want vervelen is helemaal niet saai. Er ontstaat juist ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die veel creatiever en frisser blijken te zijn dan je ooit had durven dromen! Laat je verrassen door deze locatievoorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen. Maar pas op: De Vervelende Bus is niet geschikt voor opgewonden standjes zonder geduld!

 

“De Vervelende bus is een voorstelling waarin zó weinig gebeurt, dat je uiteindelijk ogen en oren tekort komt.” **** (De Theaterkrant)


concept Schippers&VanGucht creatief team Jellie Schippers, Myriam Van Gucht, Arjen Klerkx, Joeri Cnapelinckx productie Florain Verheijen chauffeur Maarten van der Pool publieksbegeleiding Juup Luijten


Praktisch

vlieg afbeelding
genre
prijzen
  • Prijs per leerling: 4 euro
locatie
  • Op locatie in de wijk
  • - -
  • 2030 Antwerpen

Extra

Leeftijd: 2e en 3e kleuterklas

Vraag gratis vervoer aan bij De Lijn via dynamoOPWEG