We bouwen samen aan een leuker Luchtbal.
De afgelopen jaren zag je op verschillende plekken iets gebeuren met 600 m² houten planken. Eerst was er de Velodroom, waarop je eindeloos rondjes konden fietsen. Daarna kwam de Tempelmarkt, waar je uren kon ronddwalen tussen de vele persoonlijke boodschappen van buurtbewoners.

Nu vragen we aan jullie om er een derde en laatste bestemming aan te geven. We willen het hout letterlijk en figuurlijk aan de wijk geven. De eerste planken hebben ondertussen een nieuwe bestemming gekregen. Kleuterschool De Optimist legde een nieuw fietsparcours aan. Enkele jongeren werken aan een uitbreiding van het voetbalveldje naast Co Luchtbal. Basisschool Sportomundo droomt van een podium op de speelplaats. BuSo De Ark timmert aan een leuk speelkeukentje voor de Kleuterschool. De leerlingen van BUSO De Ark maakten enkele banken, bloembakken en een boom voor het nieuwe recyclagepark.


Heb jij als bewoner, met je vereniging of school een leuk idee? Laat het ons dan weten! Wij zorgen voor het materiaal en professionele begeleiding om jouw wens te realiseren.
Schrijf je idee neer en stop het in de speciale brievenbus in co Luchtbal of stuur een mailtje naar info@coluchtbal.be. We bekijken dan samen de mogelijkheden.


Praktisch

genre
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Op locatie in de wijk
  • - -
  • 2030 Antwerpen