Feestweekend Luchtbal

Rommelmarkt - Ontbijt - Infomarkt - Cultuur

Zoals elke jaar viert de hele Luchtbal feest tijdens het eerste weekend van juni. Alle gekende ingrediënten staan weer op het programma: een rommelmarkt, een infomarkt, kinderpret en enkele leuke culturele verrassingen! We starten het Feestweekend met een gezellige iftar op vrijdagavond. Samen met de moskee van Luchtbal nodigen we alle buurtbewoners uit voor een lekkere maaltijd bij zonsondergang.
Zaterdagochtend kan je genieten van een smakelijk ontbijt in Dienstencentrum Santiago. Om 9 uur start ook de rommelmarkt waar je opnieuw de beste koopjes kan doen. Heb je een vraag, of ben je op zoek naar informatie over de verschillende diensten en verenigingen van Luchtbal? Kom dan zeker langs op de infomarkt in het Tampicopark! Of zet je gezellig voor het podium en geniet van het vele talent uit de wijk.

 

Rommelmarkt

Kom snuisteren tussen de vele rommelmarktkramen en vind mooie kleding, leuke keukenspullen of prachtig decoratiemateriaal. Heb je al teveel spullen? Kom dan zelf je overbodige spullen verkopen.

De rommelmarkt wordt georganiseerd door VZW EVA-centrum. Inschrijven kan via rommelmarkt@evacentrum.be of 03 542 64 13. Standgeld is 7,5 euro per 3 meter.

Je kan ook inschrijven in Dienstencentrum Santiago op maandag 23 en 30 april en 7 mei van 13 tot 15 uur en in Bibliotheek Luchtbal op donderdag 19 en 26 april van 18 tot 20 uur.

Ontbijt
van 9 tot 11 uur
Canadalaan 21

Naar jaarlijkse gewoonte kan je ook aanschuiven voor een lekker ontbijt op het binnenplein van Dienstencentrum Santiago.

Inschrijven verplicht. Je vindt een bon in de brochure van het Feestweekend die elke inwoner van Luchtbal in zijn brievenbus krijgt.

 

Oproep
In het Tampicopark zetten we dit jaar een podium. Ben je muzikant, danser, dichter… en wil je graag optreden? Stuur ons dan een mailtje: coluchtbal@stad.antwerpen.be.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Op locatie in de wijk
  • - -
  • 2030 Antwerpen

bekijk ook in cc

Feestweekend - Iftar

vr 1 jun 2018 - 21.00 uur

Kom mee de vasten verbreken en geniet van een lekkere maaltijd bij zonsondergang.