SINJOR CIRCO

Internationaal straattheater op Antwerpse pleinen

Sinjor Circo brengt verwondering naar Antwerpse pleintjes. Laat je op zondagmiddag in juni en september versieren door internationaal straattheater op onverwachte plaatsen. Het reizend spektakel van Madam Circo is er voor iedereen, met elke zondag andere artiesten, installaties en voorstellingen.

Circusdrome speelt Bombardo

De heren van Bombardo hebben beslag weten te leggen op een heus kanon, vermoedelijke nog gebruikt in de slag bij Waterloo in 1815. Het kanon blijkt net groot genoeg om een mens mee af te schieten, maar of de tent daar ook groot genoeg voor is….?

Cirque Du Platzak speelt Kermiz

Eens de menselijke kanonsbal eindelijk afgeschoten is, vraagt het Cirque du Platzak iedereen naar haar podium voor hun allesbehalve traditionele ‘Kermiz’.
‘Kermiz’ neemt je mee in een wereld waarin alles mogelijk is. Een overweldigende en intrigerende show vol acrobatische toeren, begeleid door het Platzak orkest. Le Cirque du Platzak brengt met ‘Kermiz’ fascinerend en theatraal amusement voor jong en oud.

‘Kermiz’ is het rauwe en tegelijk uitnodigende verhaal van een bonte mix circusartiesten die ieder een eigen bijzondere discipline beheersen. Zo balanceert de buikdanszigeunerin op haar handen, op stokken en op flessen. Deze diva wordt door iedereen aanbeden en bewonderd, ook door de lompe maar lieve clown. Hij is verliefd en doet er alles aan om haar aandacht te trekken. Helaas moet hij het afleggen tegen de macho van de voorstelling; een knappe sterke man, die alles kan. Alle vrouwen vallen voor hem in katzwijm, zelfs de diva.

Ontdek de andere Sinjor Circo voorstellingen op www.antwerpen.be/sinjorcirco


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis

Extra

13.30 uur: Bombardo (doorlopend tot 15.30)

16 uur: Kermiz

Alle leeftijden

Andere Sinjor Circo voorstellingen:
10 juni - Schijfstraat
17 juni - Elegastplein Linkeroever
2 september - De Coninckplein
9 september - Sint-Andriesplaats
16 september - Van Trierstraat

Bekijk hier de Sinjor Circo locaties op kaart.