Het spreekwoord luidt “Het gras is altijd groener aan de overkant”. Precies dat willen wij wel eens onderzoeken en daarom overschrijden we vanaf dit seizoen de grenzen van onze geliefde wijk.
Met een (beperkt) aantal Luchtbalianen (Luchtbalbewoners) gaan we op stap naar een aantal muziek- en theatervoorstellingen om deze op hun ‘kleur echtheid’ te onderzoeken.
U betaalt het ticket, wij zorgen dat u er veilig geraakt en trakteren u op een drankje.

Voor deze eerste van “Op Trot” gaan we all “The Way To Your Heart”
Paul Michiels blies deze zomer 70 kaarsjes uit. Dat wordt een heel jaar lang gevierd met een nieuw album ‘Ageless’, een autobiografie ‘Onvoltooid Tegenwoordig’ en een theatertour.
In ‘Ageless’ grasduint Paul Michiels in zijn favoriete wereldsongs en zijn eigen muzikale oeuvre.

Michiels begon zijn rijk gevulde carrière in de jaren ‘zestig met zijn eerste popgroepje Les Jeunes. Het eerste grote succes kwam er in 1974 met de Anglo-Belgische close harmony-band Octopus. Daarna richtte hij met Jan Leyers de hitmachine Soulsister – oorspronkelijk The Soulsisters – op en scoorde hij internationaal met ‘The Way To Your Heart’.
Eind 1995 werd Soulsister ontbonden – tijdelijk, zo zal later blijken – en begon Paul aan een succesvolle solocarrière. Eerst nog even aan de zijde van Robert Mosuse als The Big M’s, maar later helemaal solo.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • VVK: 16 euro
  • Kansentarief: 2 euro

Extra

Locatie Cultuurcentrum Merksem
We verzamelen in coLuchtbal om 12.30u, van daaruit trekken we samen met het openbaar vervoer naar Cultuurcentrum Merksem. (de voorstelling start om 14 uur)
Tickets enkel verkrijgbaar aan het onthaal van CO Luchtbal. Beperkt aantal tickets , enkel voor bewoners uit 2030 (inschrijven kan tot vrijdag 7 september 2018)

bekijk ook in cc

Op Trot ! #2

Pascale Platel "TGat en de markt"

di 13 nov 2018 - 12.30 uur

Pascale Platel is de meest ontwapenende persoonlijkheid van Vlaanderen. In deze show kijkt ze naar haar liefdesleven als volwassen vrouw. Hoe komt het dat de relaties waarvan ze dacht dat ze voor altijd gingen duren, toch gedoemd waren te mislukken?

Op Trot ! #3

Willy Claes Quartet - Oldies die onsterfelijke Goldies werden

di 15 jan 2019 - 12.30 uur

Het Willy Claes Quartet vertolkt al twintig jaar internationale “oldies” die door het dankbare publiek onthaald worden als “golden goodies”. Onsterfelijke melodieën uit musicals, Broadwayhits en klassiekers uit de chansonwereld blijven beroeren, begeesteren en herinneringen oproepen.

Op Trot ! #4

Günther Neefs & live band - "Roots 66: Music from Chicago to L.A."

do 4 apr 2019 - 12.30 uur

Muziek en auto’s hebben een sterke band gesmeed tussen Günther Neefs en Guy De Pré. Nu gaan zij samen op de baan op de meest mythische van alle wegen: US Route 66. Een zoektocht over de grote plas naar de roots van onze muziek.