Een jaar geleden organiseerde Youth Zone voor de eerste keer een reeks urban concerten in onze Bovenzaal. Ervaren artiesten coachten beginnende talenten uit Luchtbal en daarbuiten. Zij kregen de kans om hun eerste podiumervaringen op te doen, begeleid door een live band.

Ook dit jaar is Youth Zone weer terug met een YZ session op zaterdag 8 december. Hiervoor werden opnieuw enkele getalenteerde jongeren gezocht die zich tonen aan het publiek.

Promise of God is een jonge groep uit Brussel en deze avond de live band van dienst. Op het podium met hen kan je Tweeëntwintig aan het werk zien. Een 19-jarig talent uit Luchtbal die een constante stroom aan hippe beats dropt en vooral veel bewondering oogst voor zijn knappe live performances. Ook Ikraaan is er weer bij. Heb je haar optreden gemist op het dak van Toren 4? Dan is het nu het moment om haar mooie stem te horen met een live band erbij!

Jaouad heeft een geweldige soulstem die hij op verrassende weet te gebruiken om zijn boodschappen over te brengen. 

De avond wordt afgesloten door Mahina. Hiphop vol soul. Een absolute aanrader!

Benieuwd naar het volledige programma? Volg de facebookpagina van Youth Zone. 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis

bekijk ook in cc

YZ Talentendag

Youth Zone

za 22 dec 2018 - 18.00 uur

Jongeren strijden in een talentenjacht om de hoofdprijs: een jaar lang begeleiding in hun muzikale ontwikkeling en de mogelijkheid om 3 videoclips op te nemen. Daarnaast kan je nog enkele leuke optredens meepikken in verschillende disciplines: dans, rap, slam poetry, etc.