Een jaar geleden organiseerde Youth Zone voor de eerste keer een reeks urban concerten in onze Bovenzaal. Ervaren artiesten coachten beginnende talenten uit Luchtbal en daarbuiten. Zij kregen de kans om hun eerste podiumervaringen op te doen, begeleid door een live band.

Op zaterdag 22 december is er opnieuw de Talentendag. Jongeren strijden hier in een talentenjacht om de hoofdprijs: een jaar lang begeleiding in hun muzikale ontwikkeling en de mogelijkheid om 3 videoclips op te nemen. Daarnaast kan je nog enkele leuke optredens meepikken in verschillende disciplines: dans, rap, slam poetry...

Alvast te bewonderen op het podium:

Live performances van onder andere Soul' Art (muziek), Anna Khina & Lisette Ma Neza (slam poetry), Serge M. & Yankho (dans), Rwina (street art), enz... (TBA)

Nieuw dit jaar is een traject voor jongeren die geïnteresseerd zijn in filmen. In november vond een reeks workshops video’s maken plaats in het kader van het project Impact van de Koning Boudewijnstichting. De jongeren die hieraan deelnamen zullen op 8 en 22 december hun eerste echte film maken!

Benieuwd naar het volledige programma? Volg de facebookpagina van Youth Zone.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • - 26 jaar: 3.5 euro
  • VVK +26 jaar: 5 euro
  • Kassa: 8 euro

bekijk ook in cc

YZ Session

Youth Zone

za 8 dec 2018 - 19.30 uur

Beginnende muzikale talenten uit Luchtbal en daarbuiten krijgen de kans om hun eerste podiumervaringen op te doen, begeleid door een live band.